vineri, 3 martie 2017

Primul studio dedicat exclusiv zonei Non Adult

Dream Studio Videochat Bucuresti a lansat prima platforma separata, dedicata exclusiv sectiunii NON-ADULT!

 

Ce inseamna acest lucru? Foarte simplu.... inseamna ca vei putea incerca aceasta meserie fara grija ca vei face parte dintr-un studio de videochat clasic. Tocmai de aceea, Dream Studio a creat pentru voi o platforma separata si total izolata de categoria Adult, doar pentru conversatii online non adult (adica fara nuditate). Da, da, ati inteles bine! Este vorba de conversatii online fara nuditate (videochat non adult).
Piata locurilor de munca este intr-un continuu declin in Romania ultimilor ani. In ziua de azi, sa ai un loc de munca bine platit este o adevarata performanta. Asta este adevarul...un adevar trist din pacate.
Acum insa aveti posibilitatea sa aveti un job bun, un job ce nu implica nuditate, un loc de munca care va poate aduce castiguri colosale, totul 100% Legal!

Dream Studio Videochat Bucuresti ofera prima platforma separata, dedicata exclusiv sectiunii non-adult!

Videochat Non Adult?
In Romania, cuvantul videochat se bucura de o reputatie proasta. Multe persoane judeca si arata cu degetul, fara sa stie insa adevarul..fara sa cunoasca exact ce insemana sa faci videochat, ce presupune acest job.
 
Sa faci videochat non adult inseamna practic sa faci conversatii online fara nuditate. Trebuie doar sa porti conversatii, prin intermediul calculatorului, cu persoane aflate la mii de kilometri distanta. Atat si nimic mai mult. Piata acestor conversatii online non adult a crescut foarte mult in ultimii ani, iar castigurile care rezulta din aceasta activitate de videochat non adult pot fi intr-adevar uluitoare.

Am inceput acest proiect nou ca urmare a feedbak-ului primit de la numeroase doamne si domnisoare care isi cautau un loc de munca. Desi oferta noastra era foarte atractiva, majoritatea persoanelor deveneau speriate la auzul cuvantului "videochat", multe refuzand din start sa vina si sa vada despre ce este vorba, chiar daca aceasta sectiune de videochat non adult nu implica deloc nuditate.

Reticenta multor persoane la cuvantul videochat ne-a deschis ochii si am simtit nevoia sa incepem un proiect nou, in care sa separam complet cele 2 categorii in 2 studiouri complet diferite, de aici rezultand Dream Studio Non Adult si Dream Studio Adult. In acest fel, am incercat sa dam incredere doamnelor si domnisoarelor in cautarea unui loc de munca stabil si sa le asiguram ca aceasta ramura a industriei (videochat non adult) este complet izolata de orice conotatie sexuala, sa dovedim ca acest job de conversatii online non adult este un job cinstit, curat si 100% legal.

Pentru mai multe informatii, va invitam cu drag sa vizualizati site-ul nostru oficial:

dar si paginile:

Ne gasiti si pe mail:
angajari@dream-studio.ro

Sau la telefon:
0720.418.000

Castiga sume colosale din conversatii online fara nuditate, numai cu Dream Studio Videochat Bucuresti!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog